۵۵ باب کتابخانه آماده ارائه خدمات به کردستانی‌هاست/۹۰۰ هزار نسخه کتاب در دسترس است

گروه استان‌ها - مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کردستان گفت: هم‌اکنون ۵۵ باب کتابخانه تحت پوشش کتابخانه‌های استان بوده که از این تعداد ۱۶ باب روستایی و مابقی شهری است.
کد خبر: ۱۱۸۹۴۰۱
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۲ 15 November 2024

55 باب کتابخانه آمادگی ارائه خدمات به کردستانی‌ها است/900 هزار نسخه کتاب در دسترس است

به گزارش خبرنگار تابناک از کردستان، فاطمه حسنی خونسار پیش از ظهر امروز در سخنرانی پیش‌از خطبه‌های نماز جمعه این هفته مسجد جامع سنندج با دعوت از همه شهروندان برای ترویج فرهنگ کتابخوانی و ارتقای سطح مطالعه در استان اظهار داشت: توسعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی از نیازهای ضروری جامعه است.

وی ترویج فرهنگ کتابخوانی را از نیازهای مهم جامعه امروز دانست و گفت: شرایط برای مطالعه و کتابخوانی در کتابخانه‌های استان فراهم است. هم‌اکنون 55 باب کتابخانه تحت پوشش کتابخانه‌های کردستان بوده که از این تعداد 16 باب روستایی و مابقی شهری است. همه بخش‌ها متناسب با نیاز کودکان و نوجوانان فراهم است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان با تأکید بر اینکه برای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی باید کتاب را در دسترس مردم قرار بدهیم، تصریح کرد: اگر خانواده‌ها و دستگاه‌های اجرایی در ترویج و توسعه فرهنگ کتابخوانی برنامه‌ریزی‌های مدونی داشته باشند، شاهد شکوفایی این حوزه در سطح استان خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه 900 هزار نسخه کتاب در کتابخانه‌های عمومی استان وجود دارد، افزود: به ازاء هر 2 نفر یک جلد کتاب وجود داشته و فضای کتابخانه‌های عمومی استان 26 هزار متر است که امروزه به پایگاه‌ها و مراکز فرهنگی تبدیل شده است.

حسنی با ذکر اینکه هم اکنون 50 هزار نفر عضو فعال کتابخانه‌های عمومی استان هستند، خاطر نشان کرد: در یک سال گذشته هشت هزار و 500 مورد و هفته کتاب امسال نیز یکهزار و 300 مورد فعالیت فرهنگی در شهرستان‌های کردستان انجام شده است.

وی اظهار کرد: سال گذشته 400 میلیون تومان کتاب از نویسندگان بومی خریداری و 17 هزار جلد کتاب به کتابخانه‌ها اهداء شده است. در همین مدت 13 میلیارد تومان اعتبار جذب و صرف تعمیرات و تجهیزات کتابخانه‌های استان شده که حدود هفت میلیارد و 500 هزار تومان از منابع داخلی بوده است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان عنوان کرد: بعد از مدارس و مساجد کتابخانه‌های عمومی دارای شبکه گسترده فرهنگی و تمام این زحمات توسط همکارانم در کتابخانه انجام شده که دارای بخش‌های مختلف برای همه اقشار به ویژه ناشنوایان، نابینایان و معلولان است.

انتهای پیام/س

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار