تشویش اذهان عمومی در فضای مجازی جرم است

گروه استان ها- رئیس پلیس فتا استان کردستان، گفت: هر گونه جعل خبر، تولید و انتشار شایعات که باعث تشویش اذهان عمومی و ایجاد اضطراب در جامعه شود جرم است.
کد خبر: ۱۲۰۲۱۱۸
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۱ 14 June 2025

تشویش اذهان عمومی در فضای مجازی جرم است

به گزارش خبرنگار تابناک از کردستان، سرهنگ فیض الله منصوری در تشریح جزئیات این خبر گفت : برابر قانون هرگونه جعل خبر، تولید و انتشار شایعات که باعث تشویش اذهان عمومی و ایجاد اضطراب در جامعه شود جرم تلقی می گردد، و با افرادی که بهانه جذب مخاطب آن را انتشار دهند،برخورد خواهد شد.

سرهنگ فیض الله منصوری اظهار داشت : با توجه به دستورات دادستان کل کشور، با تمامی متخلفان در این زمینه به شکل قاطع و جدی برخورد خواهد شد، بنابراین فعالان فضای مجازی و رسانه‌ها باید از انتشار موضوعاتی که موجب نگرانی در جامعه می‌شود، خودداری کنند.

سرهنگ منصوری به کاربران توصیه کرد: در شرایط کنونی و حساس، ضمن عدم توجه به شایعات و اخبار غیر واقعی، از انتشار هرگونه محتوایی که به هر نحوی باعث تحریک و تشویش احساسات عمومی می‌گردد، خودداری نمایند و صحت و سقم اخبار دریافتی توجه کنند و اخبار را از مراکز و خبرگزاری‌های رسمی دریافت کنند.  

رییس پلیس فتا انتظامی استان در پایان اشاره کرد، شهروندان می توانید با شماره 096380 تماس گرفته و جرائم و تخلفات فضای مجازی را گزارش دهید.

/س/

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار