تذکر دبیر ستاد امر به معروف کردستان درباره پوشش نامناسب در داروخانه‌ها و مطب‌ها / تأکید بر نقش نظارتی دانشگاه علوم پزشکی و نظام پزشکی

گروه استان ها_ دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان با انتقاد از پوشش‌های نامناسب برخی کارکنان داروخانه‌ها و منشی‌های مطب پزشکان، خواستار ورود جدی دانشگاه علوم پزشکی و سازمان نظام پزشکی به این مسئله شد و تأکید کرد: بروز چنین رفتارهایی در مراکز درمانی با شأن حرفه پزشکی و فضای فرهنگی جامعه همخوانی ندارد. 
کد خبر: ۱۲۰۳۷۴۹
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۹ 20 July 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از کردستان، علی اصغر حسینی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان صبح امروز در سومین جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به برخی ناهنجاری ها در اطراف دانشگاه علوم پزشکی کردستان، اظهار داشت: بنابر گزارشات دقیق واصله، بوفه جلو درب دانشگاه علوم پزشکی کردستان عامل فروش و توزیع مواد مخدر و مشروبات الکلی است و باید با هماهنگی نهادهای مرتبط نسبت به جمع آوری آن اقدام شود. 

وی تأکید کرد: فضای سبز جلو درب ورودی دانشگاه علوم پزشکی به مکانی برای انجام رفتارهای هنجارشکنانه برخی دانشجویان تبدیل شده است و باید حراست این دانشگاه از کانال ستاد امر به معروف و نهی از منکر نسبت به برخورد با این موارد اقدام کند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان تاکید کرد: برگزاری کارگاه های آموزشی و بصیرت افزایی برای توجیه دانشجویان مخصوصا دانشجویان ورودی جدید در خصوص نحوه پوشش آن ها در داخل و خارج از دانشگاه ضروری است.

حسینی در ادامه نسبت به پوشش های نامناسب برخی کارکنان داروخانه ها و منشی های مطب پزشکان تذکر داد و عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی و نظام پزشکی باید مانع از بروز و ظهور چنین رفتارهایی در داروخانه ها و مطب ها شوند.

 

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار