انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در کردستان به‌صورت الکترونیکی برگزار می‌شود

گروه استان ها- به گفته معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان، برای نخستین‌بار در تاریخ برگزاری انتخابات شوراها، رأی‌گیری الکترونیکی به شکل سراسری اجرا خواهد شد.
کد خبر: ۱۲۰۴۲۲۲
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۶ 29 July 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از کردستان، علی‌اکبر ورمقانی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان، اعلام کرد که انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان کردستان همزمان با سراسر کشور، در تاریخ یازدهم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵، به‌صورت کاملاً الکترونیکی برگزار خواهد شد.

این خبر پس از برگزاری همایش معاونین سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری‌های کشور در روزهای اول و دوم مردادماه ۱۴۰۴ در تهران منتشر شد. این نشست با ریاست زینی‌وند، معاون سیاسی وزارت کشور و با حضور مدیران کل حوزه‌های سیاسی، امنیتی، فناوری اطلاعات، حراست و بازرسی وزارت کشور برگزار شد.

ورمقانی با اشاره به اهمیت این نشست اظهار داشت: موضوع اصلی همایش، تبیین ابعاد اجرایی و فنی برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا به شیوه الکترونیکی بود؛ روشی که قرار است از دوره هفتم این انتخابات، به‌صورت رسمی و سراسری در کشور اجرا شود و کردستان نیز از این قاعده مستثنی نیست.

وی افزود: با توجه به تصمیم وزارت کشور مبنی بر حرکت به‌سمت شفاف‌سازی، تسهیل فرآیند رأی‌گیری و افزایش مشارکت مردم، مقرر شده است که تمامی مراحل رأی‌گیری—از ثبت‌نام داوطلبان تا اخذ و شمارش آراء—از طریق سامانه‌های هوشمند انجام گیرد.

معاون استاندار کردستان همچنین به آمادگی فنی و زیرساختی استان برای اجرای این طرح ملی اشاره کرد و افزود: تلاش می‌کنیم با آموزش کاربران، ارتقای زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و تعامل با دستگاه‌های اجرایی، زمینه برگزاری انتخاباتی سالم، امن و شفاف را فراهم آوریم.

گفتنی است انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا هر چهار سال یک‌بار برگزار می‌شود و هفتمین دوره آن در حالی برگزار خواهد شد که کشور برای نخستین‌بار تجربه رأی‌گیری تمام‌الکترونیک را در سطح ملی و منطقه‌ای تجربه می‌کند. استان کردستان نیز با توجه به گستردگی مناطق شهری و روستایی و تنوع قومی و جغرافیایی، از اهمیت بالایی در این فرایند برخوردار است.

/س/

آخرین اخبار