به گزارش تابناک:

اقدام فوری برای رفع قطعی آب در مریوان؛ دو حلقه چاه جایگزین وارد مدار می‌شود

گروه استان‌ها - فرماندار مریوان و مسئولان آبفا کردستان با تشکیل تیم ویژه عملیات اضطراری، برای رفع قطعی آب شهر مریوان، تجهیز چاه‌های جایگزین را آغاز کردند و مدیریت فشار شبکه برای کاهش قطعی‌ها در محلات مختلف اعمال شد.
کد خبر: ۱۲۰۷۳۴۸
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۹ 27 September 2025

اقدام فوری برای رفع قطعی آب در مریوان؛ دو حلقه چاه جایگزین وارد مدار می‌شود

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کردستان، پیرو انتقاد شهروندان از قطعی آب و گزارش‌های به‌موقع، فرماندار مریوان با برقراری تماس با مدیران ارشد وزارت نیرو و آبفای استان، خواستار تشکیل تیم ویژه عملیات اضطراری شد. عملیات تجهیز دو حلقه چاه جایگزین با عمق ۱۱۰ متر برای بازگرداندن جریان آب به شبکه، صبح جمعه آغاز شد و نخستین چاه فردا وارد مدار بهره‌برداری می‌شود.

بر اساس این گزارش، تیم مدیریتی و فنی شرکت آب و فاضلاب استان کردستان با حضور در شهرستان مریوان، اقدامات لازم برای رفع بحران کم‌آبی را آغاز کردند. دکتر نژادجهانی، فرماندار شهرستان، به همراه مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان و جمعی از مسئولان آبفا با حضور در محل حفر چاه‌ها، تشکیل اکیپ عملیاتی دادند و تجهیز دو حلقه چاه جایگزین را در دستور کار فوری قرار دادند. بر اساس برنامه زمان‌بندی، نخستین چاه جایگزین روز شنبه وارد مدار بهره‌برداری می‌شود و چاه دوم حداکثر تا ۴۸ ساعت آینده فعال خواهد شد. پیش‌بینی می‌شود با این اقدام بیش از ۸۰ درصد مشکلات موجود در تأمین آب میان‌مدت برطرف شود.

هم‌زمان، روابط عمومی امور آبفا شهرستان مریوان با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که به دلیل افت بی‌سابقه تراز ایستایی چاه‌ها، بهره‌برداری مستمر و پمپاژ آب به مخازن ذخیره به طور کامل برقرار نیست. برای مدیریت شبکه توزیع و کاهش قطعی‌های طولانی مدت، فشار آب در محلات مرتفع زون شمالی شبکه از جمله کمربندی ۱ و ۲، تکیه و کوره موسوی، و همچنین محلات میانی از جمله عبه حبیب، دستغیب، محمدیه، مسجد هژاره، فلکه دارایی و چهارباغ، از ساعت ۱۳ تا ۱۸ بعدازظهر کاهش می‌یابد.

در اطلاعیه آبفا از شهروندان خواسته شده حداقل ۲۰ درصد صرفه‌جویی در مصرف آب داشته باشند و از مصارف غیرضروری خودداری کنند. روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب از صبر و شکیبایی مردم فهیم مریوان قدردانی کرده است.

با آغاز عملیات تجهیز چاه‌های جایگزین و اعمال مدیریت فشار شبکه توزیع، پیش‌بینی می‌شود در کوتاه‌مدت بخش عمده مشکلات تأمین آب در شهرستان مریوان برطرف شود. اقدامات فوری مسئولان نشان‌دهنده توجه ویژه به رفع بحران و همکاری نزدیک با مردم برای مدیریت کم‌آبی است.

انتهای پیام/

 

 

آخرین اخبار