نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران خبر داد؛

تخصیص ۱۴ دستگاه آمبولانس جدید به استان کردستان

گروه استان‌ها - نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس با اشاره به پیگیری‌های مستمر خود و دیگر نمایندگان استان در حوزه سلامت گفت: در نتیجه هماهنگی‌ها و جلسات مشترک با مسئولان وزارت بهداشت، ۱۴ دستگاه آمبولانس جدید برای تقویت ناوگان اورژانس و ارتقای خدمات فوریت‌های پزشکی استان کردستان تخصیص یافته است.
کد خبر: ۱۲۰۹۸۲۸
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴ 01 November 2025

 ۱۴ دستگاه آمبولانس جدید به استان کردستان تخصیص یافت

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کردستان، در ادامه‌ی پیگیری‌های میدانی و جلسات هماهنگی نمایندگان مردم کردستان با مسئولان حوزه سلامت کشور، موضوع به‌روزرسانی ناوگان اورژانس پیش‌بیمارستانی استان کردستان وارد مرحله اجرایی شد و ۱۴ دستگاه آمبولانس جدید برای استفاده در نقاط مختلف استان تخصیص یافت.

بر اساس گزارش دفتر ارتباطات مردمی سالار مرادی نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی، این پیگیری‌ها از بازدید میدانی روز یکشنبه ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴ نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران از مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی کردستان آغاز شد. در این بازدید، وضعیت ناوگان آمبولانس، زیرساخت‌های امدادی و چالش‌های موجود در حوزه فوریت‌های پزشکی مورد بررسی دقیق قرار گرفت.

در ادامه و در راستای تکمیل این روند، روز یکشنبه ۴ آبان‌ماه جلسه‌ای با حضور موهبتی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، و اعضای مجمع نمایندگان کردستان در تهران برگزار شد. در این نشست، ضرورت نوسازی تجهیزات امدادی و افزایش تعداد آمبولانس‌ها برای مناطق کم‌برخوردار استان مورد تأکید قرار گرفت.

در نتیجه‌ی این پیگیری‌ها، وزارت بهداشت با تخصیص ۱۴ دستگاه آمبولانس جدید برای استان کردستان موافقت کرد. طبق نیازسنجی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، چند دستگاه از این خودروها به حوزه انتخابیه سنندج، دیواندره و کامیاران اختصاص یافته است.

اقدام یادشده گامی در جهت ارتقای سطح خدمات فوریت‌های پزشکی، کاهش زمان امدادرسانی، افزایش پوشش امدادی مناطق روستایی و بهبود تاب‌آوری شبکه سلامت استان محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار