مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سقز خبر داد؛

خرید نزدیک به ۸۰ هزار تن گندم از کشاورزان سقز؛ تأخیر در برداشت به دلیل شرایط اقلیمی

گروه استان‌ها - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سقز از خرید ۷۹ هزار و ۸۷۸ تن گندم از کشاورزان این شهرستان خبر داد و گفت: به دلیل افزایش بارندگی‌ها و تغییرات اقلیمی، فصل برداشت گندم امسال با ۱۲ روز تأخیر آغاز شد که این موضوع بر میزان خرید محصول نسبت به مدت مشابه سال گذشته تأثیر گذاشته است.
کد خبر: ۱۲۲۷۳۷۰
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۱ 01 August 2026

خرید نزدیک به ۸۰ هزار تن گندم از کشاورزان سقز؛ تأخیر در برداشت به دلیل شرایط اقلیمی

به گزارش خبرنگار تابناک در استان کردستان، «فریدون حامدی» مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سقز از خرید نزدیک به ۸۰ هزار تن گندم از کشاورزان این شهرستان خبر داد و اعلام کرد: روند خرید تضمینی محصولات استراتژیک همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به آخرین آمار خرید محصولات کشاورزی اظهار کرد: تاکنون ۷۹ هزار و ۸۷۸ تن گندم از کشاورزان شهرستان سقز خریداری شده است که بخش عمده‌ای از محصول تولیدی مزارع منطقه را شامل می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سقز با بیان اینکه شرایط آب و هوایی امسال بر زمان برداشت محصول تأثیرگذار بوده است، افزود: به دلیل تغییرات اقلیمی و افزایش میزان بارندگی‌ها، عملیات برداشت گندم در شهرستان سقز با ۱۲ روز تأخیر نسبت به سال گذشته آغاز شد. در حالی که در سال گذشته برداشت گندم از اوایل تیرماه شروع شده بود، امسال این روند دیرتر آغاز شد و همین موضوع موجب شده میزان خرید محصول در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کمتر باشد.

وی همچنین از خرید سایر محصولات دانه‌های روغنی خبر داد و گفت: تاکنون ۷۹۷ تن کلزا و ۵۳ تن کاملینا نیز از کشاورزان منطقه خریداری شده است.

حامدی با تأکید بر اهمیت حمایت از تولیدکنندگان بخش کشاورزی، ادامه داد: خرید تضمینی محصولات کشاورزی نقش مهمی در ایجاد انگیزه برای کشاورزان و تأمین امنیت غذایی کشور دارد و تلاش می‌شود روند تحویل محصول و پرداخت مطالبات کشاورزان با سرعت و دقت بیشتری انجام شود.

شهرستان سقز به عنوان یکی از قطب‌های مهم تولید گندم در استان کردستان، هر ساله سهم قابل توجهی در تأمین گندم مورد نیاز کشور دارد و بخش قابل توجهی از اقتصاد روستایی این شهرستان به تولید محصولات زراعی به ویژه گندم وابسته است.

انتهای پیام/

آخرین اخبار