۱۰ کیلومتر مسیر بیجار ـ دیواندره روکش می‌شود + فیلم

گروه استان‌ها - معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرمانداری بیجار به همراه معاون مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کردستان و رئیس اداره راهداری شهرستان، از روند اجرای عملیات روکش آسفالت حفاظتی محور بیجار ـ دیواندره بازدید کردند؛ پروژه‌ای که در قالب آن ۱۰ کیلومتر از این مسیر برای ارتقای ایمنی و بهبود کیفیت تردد روکش خواهد شد.
کد خبر: ۱۲۲۸۸۲۱
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۶ 27 August 2026

۱۰ کیلومتر مسیر بیجار ـ دیواندره روکش می‌شود

به گزارش خبرنگار تابناک در استان کردستان، در این بازدید، مسئولان از نزدیک در جریان روند اجرای عملیات روکش آسفالت حفاظتی محور بیجار ـ دیواندره قرار گرفتند و آخرین وضعیت پیشرفت پروژه را بررسی کردند.

این عملیات با استفاده از مصالح شکسته، قیر امولسیون، سیمان و آب و مطابق طرح اختلاط متناسب با شرایط منطقه اجرا می‌شود. در این روش، حدود ۱۰ درصد قیر امولسیون، ۷ درصد آب و یک درصد سیمان با مصالح خشک ترکیب شده و پس از اختلاط در دستگاه میکسر، با ضخامت ۱۰ تا ۱۲ میلی‌متر در سطح مسیر پخش می‌شود.

طول مسیر پیش‌بینی‌شده برای اجرای این طرح ۱۰ کیلومتر است که تاکنون حدود ۶ کیلومتر در لاین تندرو، ۲.۵ کیلومتر در لاین میانی و یک کیلومتر در لاین کندرو تحت عملیات روکش آسفالت حفاظتی قرار گرفته است.

این بازدید با هدف بررسی میزان پیشرفت پروژه، ارزیابی کیفیت اجرای عملیات و رفع موانع احتمالی برای تسریع در تکمیل طرح و افزایش ایمنی محور بیجار ـ دیواندره انجام شد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار