مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان:

بهره گیری از ظرفیت تعاونی ها از بهترین راه های سرمایه گذاری برای تولید است ///کم ارزش شعاری

گروه استان ها _ مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان اظهار داشت: استفاده از ظرفیت های کانون کارآفرینان و مراکز مشاوره برای تحقق شعار سال و جذب سرمایه گذار ارزشمند است.
کد خبر: ۱۱۹۹۰۳۲
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۰ 16 April 2025

ظرفیتهای  کانون کارآفرینان،  موثر در تحقق شعار سال

به گزارش خبرنگار تابناک کردستان، صبح امروز در دیدار با رئیس کانون کارآفرینان و رئیس انجمن صنفی مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی استان بر لزوم استفاده از ظرفیت های این مراکز برای جذب سرمایه گذار در راستای تحقق شعار سال، تاکید کرد.

برهان صلواتی با بیان اینکه سرمایه گذار به دنبال امنیت و پیش بینی آینده است و اگر در فضای اقتصادی عدم شفافیت و بی ثباتی باشد سرمایه گذار ها به سمت تولید حرکت نخواهند کرد، اظهار داشت: ثبات در سیاست گذاری، حمایت و پشتیبانی از سرمایه گذاران تولیدی، ایجاد فضایی شفاف و عادلانه برای سرمایه گذاری و مشوق های مختلف دولتی می تواند در جذب و ترغیب سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری، ایجاد اشتغال های پایدار و توسعه اقتصادی کمک گند. 

صلواتی بهره گیری از ظرفیت تعاونی ها را بهترین راه سرمایه گذاری در تولید دانست و اصلاح نظام بانکداری را یکی از اقدامات دولت جهت تحقق شعار سال عنوان کرد.

 

آخرین اخبار