وی افزود: یک واحد مرغ داری 30 هزار قطعه ای در سطح شهرستان اقدام به تولید و پرورش مرغ سبز تحت نظر سازمان دامپزشکی و با انجام آزمایشات معتبر کرده است که از این واحد مرغ داری در هفته جهاد کشاورزی و با حضور مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی و مسئولان شهرستانی رونمایی شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بدره عنوان کرد: باتوجه به طیف وسیع مشکلاتی که مصرف آنتی بیوتیک میتواند بوجودآورد، توصیه بسیاری از متخصصان تغذیه به تولید، مصرف و استقبال بیشتر از مرغهای سبز بدون آنتی بیوتیک است.
وی گفت: کمیت گوشت مرغ در ایلام بالا رفته است و ماباید با توجه به آبوهوای مناسب استان ایلام و شهرستان بدره به دنبال طرحهایی باشیم که بتوانیم کیفیت گوشت مرغ را بالا ببریم.
بابا خانی عنوان کرد: یکی از طرحهای بالا بردن کیفیت گوشت مرغ اجرای طرح مرغ بدون آنتی بیوتیک است که توسط اداره جهاد کشاورزی ایلام در هر شهرستانی قابلاجرا است.