رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان با اشاره به سند برنامه هفتم توسعه کشور که پیش روی دولت و مجلس است گفت: اجرای دقیق آن می‌تواند اهداف مد نظر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در تبیین شعار سال را فراهم سازد.
کد خبر: ۱۱۶۰۷۵۴
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۳ 30 March 2024

به گزاش تابناک کردستان، اکبر محمدی، امروز شنبه (۱۱ فروردین ماه) در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به شعار سال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردمی» اظهار کرد: سال ۱۴۰۳ از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به جهش تولید با مشارکت مردم نام گرفت.

وی افزود: رشد تولید تنها مسیر رفع بسیاری از تنگنا‌های امروز کشور و رسیدن به خودکفایی ملی است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان ادامه داد: کاهش تولیدات داخلی که یکی از دلایل آن افزایش قیمت ارز نیز است، تنها از طریق رونق تولید و سبقت گرفتن صادرات غیر نفتی از واردات و تغییر موازنه تجاری ممکن است.

محمدی افزود: مهار رشد نقدینگی که از اقدامات در خور تحسین دولت طی سال گذشته بوده باید در کنار تامین سرمایه مورد نیاز تولید جهت افزایش سرمایه ثابت و تامین سرمایه در گردش آن قرار بگیرد، در غیر این صورت افزایش هزینه‌های تولید موجب تشدید تورم از سمت عرضه شده و رکود تورمی را باعث شده و رفع این نگرانی نیز تنها از طریق هدایت اعتبارات بانکی به سمت جهش تولید و تامین سرمایه بخش واقعی تولید کشور حاصل می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان با بیان اینکه عمل به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی می‌تواند راهگشای بسیاری از چالش‌های اقتصادی امروز کشور و استان کردستان باشد، گفت: اقتصاد مقاومتی به عنوان یکی از الگو‌های موفق در مواجه با تحریم‌های غرب علیه ملت ایران توانست به خوبی عمل کند که همین الگو می‌تواند زمینه ساز تحقق شعار سال در کشور و استان فرهنگی کردستان از طریق توجه ویژه به سرمایه‌های داخلی، نیروی انسانی توانمند به منظور افزایش سطح تولیدات داخلی باشد.

وی اظهار کرد: مشارکت مردم در تمامی امور یکی از ارکان اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است و همواره این امر مد نظر مسئولان نظام بویژه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بوده است و نامگذاری سالجاری نیز تحت عنوان "جهش تولید با مشارکت مردمی" فصل الخطاب معظم له به مسئولان کشوری جهت افزایش سطح اعتماد عمومی و مشارکت جمعی در روند تعالی کشور و دستیابی به اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان در بخش دیگری از سخنان خود افزود: با توجه به کاهش نرخ رشد نقدینگی از کانال ۴۰ به حدود ۲۶ درصد طی دو سال گذشته از طریق نظارت شدید بانک مرکزی بر فعالیت‌های بانک ها، به نظر می‌رسد مهمترین کار دولت آزاد سازی منابع تبصره ۱۸ بودجه ۱۴۰۲ و اجرای دقیق بودجه ۱۴۰۳ در تخصیص اعتبارات لازم جهت تامین سرمایه مورد نیاز بخش تولید است.

این مقام مسئول در پایان از تدوین برنامه عملیاتی در راستای تحقق شعار سال خبر داد و خاطرنشان کرد: رویکرد دولت در استان کردستان حمایت از بخش تولید و تولید کننده و ایجاد اشتغال پایدار است که این روند نیز در سالجاری با جدیت دنبال و پیگیری خواهد شد.

برچسب ها: کردستان
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار