به گزارش تابناک کردستان، دکتر هومن قصری در گفتوگو با ایرنا اظهار کرد: مصرف قارچ سمی در استان تاکنون موجب مرگ یک نفر و مسمومیت 139 نفر شده است.
وی گفت: این افراد به دلیل عدم تشخیص قارچ سمی و خوراکی دچار مسمومیت شده و یک نفر که مردی 66 ساله و اهل سنندج بود نیز به خاطر مصرف این نوع قارچ جان خود را از دست داد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان تصریح کرد: تعدادی از این افراد پس از مداوا در بخش اورژانس مراکز درمانی ترخیص شدند ولی برخی دیگر برای مداوای بیشتر در مراکز بیمارستانی بستری شدند.
وی گفت: بیشترین مسمومیتها بر اثر مصرف قارچ سمی مربوط به شهرستان کامیاران، سنندج، دیواندره و دهگلان است.
قصری افزود: شناسایی و تشخیص قارچ خوراکی از قارچ سمی بسیار مشکل است و فقط افراد متخصص و با تجربه میتوانند قارچها را از هم تشخیص دهند.
وی اظهار کرد: با ویژگیهای ظاهری، بو و رنگ قارچ نمیتوان با قاطعیت سمی و غیرسمی بودن آن را تشخیص داد چون مصرف گونههای سمی میتواند منجر به مرگ یا آسیبهای جدی به کبد، اعصاب، کلیهها و دیگر اعضای بدن شود.